Skip to main content
Til toppen
Hvordan behandle viltet?
Hvordan behandle viltet?

Skitne kniver frå jegere har fleire ganger vore årsak til at kjøtt har surna og at slakt difor ikkje har blitt nedskore på mottak og av meg. Tilbakemelding eg har motteke mange ganger, er at kniven har vore rein. Så kva kan da dere årsaken? Kvifor vert det da surt kjøtt ifrå den kniven dei har nytta? KNIVSLIRA! Denne må vaskast etter du har satt ein brukt kniv i den. Og dette er fort gjort å gløyme. Ei tøyslire/plastslire kan ein fint vaske i ei oppvaskmaskin, medan lærslire bør vaskast med varmt vatn og sprayast med desinfeksjon. Ei slire som er såpass tett, med lite lufting er eit perfekt miljø for bakterier. Så her må ein passe på.

Visning
Sorter
Sjekk prisen
Jaktia Edition slaktesett

vloZ11063
1.299,00 1.190,00 Sjekk prisen
Alces Slaktegalge Rådyr

2426-100074
199,00
Alces Slaktegalge Storvilt

2426-100082
249,00
Lava V.300 Premium X

NY OPPGRADERT MODELL

1631-100002
6.290,00
Landig W 100 Kjøttkvern

Profesjonell kjøttkvern W 100

1631-100003
6.990,00
Butt Out Tool Stainless steel for vilt over 35 kg

Landig Endetarmfjerner for Hjort/Dådyr frå Ca 35 Kg Rustfritt Stål.

1631-100007
749,00
Butt Out Tool Stainless steel for vilt opptil 30 kg

Landig Endetarmfjerner for Rådyr/vilt opptil 30 kg Rustfritt Stål.

1631-100006
699,00
Alces Slaktegalge med talje

2426-100115
599,00
Tendy Nemus Mørningstimer

Å mørne kjøtt har aldri vært enklere!

2469-100001
499,00
Alces Slaktesett Komplett

Inneholder alle knivene du trenger for effektiv slakting. Ypperlig stålkvalitet sikrer at de er lette å sette opp gang på gang.

2426-100116
599,00
Sanelli Skinn/Bukkniv 15cm Rødt Håndtak

bre104215
459,00
Chevalier Elk Butcher Apron One Size

Skinnforkle – Justerbare seler – Svenskprodusert

1385-101850
1.999,00
Lenker
Min side