Skip to main content
Til toppen
Hvordan behandle viltet?
Hvordan behandle viltet?

Skitne kniver frå jegere har fleire ganger vore årsak til at kjøtt har surna og at slakt difor ikkje har blitt nedskore på mottak og av meg. Tilbakemelding eg har motteke mange ganger, er at kniven har vore rein. Så kva kan da dere årsaken? Kvifor vert det da surt kjøtt ifrå den kniven dei har nytta? KNIVSLIRA! Denne må vaskast etter du har satt ein brukt kniv i den. Og dette er fort gjort å gløyme. Ei tøyslire/plastslire kan ein fint vaske i ei oppvaskmaskin, medan lærslire bør vaskast med varmt vatn og sprayast med desinfeksjon. Ei slire som er såpass tett, med lite lufting er eit perfekt miljø for bakterier. Så her må ein passe på.

Visning
Sorter
Lava V.300 Premium X

NY OPPGRADERT MODELL

1631-100002
Landig W 100 Kjøttkvern

Profesjonell kjøttkvern W 100

1631-100003
Butt Out Tool Stainless steel for vilt over 35 kg

Landig Endetarmfjerner for Hjort/Dådyr frå Ca 35 Kg Rustfritt Stål.

1631-100007
Butt Out Tool Stainless steel for vilt opptil 30 kg

Landig Endetarmfjerner for Rådyr/vilt opptil 30 kg Rustfritt Stål.

1631-100006
Alces Slaktegalge med talje

2426-100115
Tendy Nemus Mørningstimer

Å mørne kjøtt har aldri vært enklere!

2469-100001
Alces Slaktesett Komplett

Inneholder alle knivene du trenger for effektiv slakting. Ypperlig stålkvalitet sikrer at de er lette å sette opp gang på gang.

2426-100116
Sanelli Skinn/Bukkniv 15cm Rødt Håndtak

bre104215
Chevalier Elk Butcher Apron One Size

Skinnforkle – Justerbare seler – Svenskprodusert

1385-101850
Brusletto Sprettern

Bukåpner for vilt

1982-100020
Brecom Vakuummaskin VR-150

breVR-150
Sanelli Slaktesett med oppebevaringsbag

1498-100001
Lenker
Min side