NB: Lagerstatus og priser gjelder for Jaktia.no og dens hovedlagerbutikk - Jaktia Jessheim
Klassisk portugisisk Bacalao med klippfisk fra Nord-Norge.
Ingredienser:
Potet (32%), torsk ((klippfisk 50%, torsk 37%) (87%), sitrusfiber, potetmel, salt) (18%), paprika (11%), løk (11%), olivenolje, tomat (6,4%), tomatpuré, maisstivelse, soyasaus (soya, salt, eddik), hvitløk (1,1%), fiskebuljong (fisk, salt, maltodekstrin, gjærekstrakt, grønnsaker, rapsolje, krydder), krydder, antioksidant (askorbinsyre).
Vekt:
- Netto: 85 g
- Brutto: 102 g
- Ferdig tilberedt: 440 g
Holdbarhet:
Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. Åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.
Tilberedning:
Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (3,5 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter.
Egenskaper:
- Glutenfri
- Laktosefri
- Melkefri
Allergener: Fisk, Soya